Back to top

Comaigua posa en marxa el nou servei de cita prèvia

A partir d'aquest dijous, els usuaris de Comaigua ja poden sol•licitar una cita prèvia a través d'internet a les instal•lacions de la companyia per tal de gestionar els seus tràmits. Es tracta d'un sistema que estalvia esperes entre els clients i facilita la comunicació entre empresa i usuaris.
Comaigua posa en marxa el nou servei de cita prèvia

A partir d'aquesta setmana, Comaigua engega el servei de cita prèvia a través de la pàgina web de la companyia. Per sol·licitar-la, els usuaris han d'indicar el municipi on resideixen, el tràmit que es necessiti realitzar, escollir data i hora i finalment les dades personals del client.

Un cop realitzada la cita prèvia, s'envia la confirmació al telèfon mòbil amb un missatge de text o bé un correu electrònic. Els horaris de cita prèvia es poden sol·licitar entre les vuit del matí a dues del migdia per dirigir-se posteriorment a les oficines de Cambrils.

D'aquesta manera, s'aposta per facilitar la gestió de tràmits entre l'empresa i el client.  Es tracta d'un mètode que estalvia temps i cues als usuaris.

Paraules clau:

Notícies relacionades