Back to top

Comaigua premiarà les factures electròniques amb 4.000 litres

L'empresa comarcal de gestió i depuració de l'aigua regalarà 4.000 litres d'aigua durant un any a totes les persones que donin d'alta el servei de la factura electrònica. La iniciativa forma part de la campanya pel Dia Mundial de l'Aigua. La companyia espera multiplicar per dos el nombre actual de clients que fan ús d'aquesta eina
El president i el gerent de Comaigua, juntament amb el president del Consell Comarcal del Baix Camp, durant la presentació de la campanya

4.000 litres d'aigua durant tot un any. Aquesta és la promesa que fa Comaigua a tothom qui accedeixi a donar d'alta el servei de factura sense paper. Una de les propostes que l'empresa, de capital majoritàriament comarcal posa en marxa amb motiu de la celebració del Dia Mundial de l'Aigua.

L'objectiu és seguir incrementant el nombre de clients que fan ús de la facturació electrònica, que ara mateix arribarien als 5.300. El que representa un 15% del volum total de consumidors. "El nostre topall seria arribar al 50% dels abonats que puguin disposar de la factura sense paper, però si n'aconseguim un 30% ja serà satisfactori", explica el president de Comaigua, Eduard Pellicer.

Ara mateix la companyia comarcal gestiona el cicle de l'aigua en set municipis, i els serveis de depuració en dotze. En aquest sentit, remarquen que qualsevol persona pot accedir a la campanya, sempre que faci els tràmits abans que acabi el mes d'agost.

Es calcula que la campanya pot tenir una repercussió de 25.000 euros sobre el consum de l'aigua. "Habitualment, una família de tres persones fan un consum aproximat de vint-i-cinc metres cúbics, o sigui que els hi estaríem bonificant una vint-i-cinquena part del consum", assegura el gerent de Comaigua, Quim Vicens.

A més de regalar aigua, l'empresa també ha organitzat altres activitats per celebrar el Dia Mundial de l'Aigua, com ara visites a les depuradores de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i Cambrils, un taller de conscienciació mediambiental dirigit als més petits, que es realitzarà a La Selva del Camp, i una cursa que se celebrarà a Reus aquest diumenge.

Paraules clau: