Back to top

Comença al Baix Camp la temporada 2019-2020 de futbol americà

Tant els Reus Imperials com els Riudoms Rebels disputaran el primer partit de l'any el cap de setmana del 2 i 3 de novembre. Els de la capital del Baix Camp van visitar dilluns el programa d'esports d'aquesta casa per explicar com preparen la nova temporada.
Josep Massana i Albert Rojo al proframa d'esports de Canal Reus TV, Cercle Central

La Lliga Catalana de Futbol Americà arrenca aquest dissabte, 2 de novembre, a partir de les 16:00 h. Els Riudoms Rebels seran els encarregats de protagonitzar el partit inaugural d'aquesta primera jornada, rebent a casa als gironins Ducs SR.

Els Reus Imperials jugaran contra els Bocs SR el seu primer duel aquest diumenge, 3 de novembre, al Camp de Futbol Municipal Reddis, a les 11:30 h.

Recupera l'entrevista completa aquí

L'espectacle està assegurat amb tots dos conjunts, tot i que els resultats de l'any passat no van ser els esperats per ningú. Els de la capital del Baix Camp no es marquen cap límit en competició i se centren majoritàriament amb fer gran la base. Els verd-i-blancs mantenen l'equip cadet, han creat un júnior i el 'flag' continua sent la fortalesa de la pedrera. Així i tot, no han pogut complir l'objectiu de crear un sènior femení, ja que no s'han inscrit suficients noies per a formar una plantilla completa. El projecte passa ara per formar també un equip Sub-13.

La diversió està assegurada per a tots aquells que visitin el Mas de Tallapedra aquesta temporada. Els Imperials garanteixen espectacle al camp de batalla, música per a tots els gustos, 'cheerleaders' i la possibilitat de seguir els partits via 'streaming'.