Back to top

Comença el cicle de Cinema a La Palma amb 'Jurassic World'

El cicle de Cinema a La Palma comença aquest dijous 11 de juliol amb la pel·lícula de Bayona i en versió doblada al català. En total seran cinc projeccios les que es podran veure durant el mes de juliol a La Palma, en sessions gratuïtes per a tothom i que començaran a les 10 de la nit.
Cinema a La Palma

La programació del cinema a la fresca tornarà a tenir com a escenari La Palma. 'Jurassic World', 'La forma del Agua', 'Hotel Transilvania', 'Campeones' i 'La Llibreria' es podran veure fins el dia 25. Els films es projectaran els dimarts i els dijous.

Una programació cultural d'estiu que es complementa amb el Cicle de Cinema Fantàstic que organitza el Club de Jugadors i Jugadores de Rol de Reus i que té lloc cada dilluns a la Casa Rull. De fet, el cicle ha arrencat aquesta setmana amb 'Un lugar tranquilo', i s'allargarà fins el pròxim 26 d'agost. En aquest cas es tracta d'un cicle de pel·lícules de gènere fantàstic i ciència ficció que inclou titols com 'Spiderman, un nou Univers', 'Isla de Perros', 'Star Trek: Más allà' i 'El Vuelo del Navegante'. Aquesta darrera, del 1986. De fet, el club de jugadors i jugadores de rol té com a costum tancar el cicle amb una pel·lícual de les dècades dels 80 o els 90.