Back to top

Comença el desenrunament de l'edifici del carrer Monterols

Aquest diumenge han començat les tasques de desenrunament i neteja de la casa ensorrada divendres al carrer Monterols. Els treballs duraran dos o tres dies, però a partir d'aquest dilluns els vianants ja podran passar pel carrer.
runa

De maquinària se'n necessita poca, les tasques de desenrunament són molt manuals i se centren en l'interior de l'edifici. La façana, que no s'ha vist afectada per l'ensorrament, es mantindrà com està. Segons explica David Garcia, el gerent d'enderrocs Profirex, l'empresa encarregada del desenrunament, "més que res el que s'està fent és treure la poqueta cosa que hagi pogut caure, o les quatre fustes que hagin quedat entremig dels forjats i netejar el més ràpid possible, que podem trigar entre un parell de dies i tres dies, i penso que no hi haurà més problemes que això".

Per seguretat, durant aquest diumenge el carrer es mantindrà tallat. Garcia, però, creu que "el dilluns es podrà passar tranquil·lament, però ara mateix el millor és, perquè no s'acumuli la gent o no faci nosa, doncs millor treballar així per seguretat".

Recordem que es tracta de l'edifici situat al número 30 del carrer Monterols, on s'hi estaven fent obres de rehabilitació. L'esfondrament, que es va produir la tarda de divendres, va afectar les 4 plantes i els baixos de l'immoble, on s'hi havia ubicat l'establiment Pull & Bear.

A hores d'ara es continuen investigant les causes de l'ensorrament.

Notícies relacionades