Back to top

Comença la retirada de les vies del tren de la costa

Aquest pròxim 13 de gener s'iniciaran els treballs per retirar la via del tren al seu pas pels municipis de la Costa Daurada.
Vies

La segona setmana de gener està previst que es posi en marxa el nou traçat ferroviari del Corredor del Mediterrani. Això vol dir que s'allibera el traçat de la costa, el que permetrà que es comencin a retirar les vies al seu pas per Mont-roig, Cambrils i Salou. 

De fet, les tasques de desmantellament de les vies del tren que passen pel mig del nucli de Miami Platja s'iniciaran el 13 de gener del 2020. Així ho ha assegurat l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, en una entrevista al programa de Canal Reus 'Mont-roig al Dia'.

Els problemes derivats de la posada en marxa del Corredor del Mediterrani

El que ha estat una reclamació per a tots els agents socioeconòmics i polítics del territori, pot acabar derivant en una tortura pels usuaris. D'entrada, el nou tram suposarà canvis a la mobilitat. A partir del 10 de gener ja no s'aturaran els trens a Salou i caldrà desplaçar-se a Port Aventura, on hi haurà menys freqüències que ara, o a Vila-seca. A Cambrils també es perd l'estació del centre. 

Per a més inri, a Tarragona ja no s'aturaran els Euromed, per bé que es mantindrà la connexió amb Talgo a València i Múrcia. 

Segons defensava el passat mes de setembre a Canal Reus Daniel Pi, portaveu de l'Associació per a la Promoció del Transport Públic al Camp de Tarragona, tot plegat pot comportar que la costa es quedi sense servei ferroviari fins que es posi en marxa el tramvia lleuger del Camp de Tarragona. 

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades