Back to top

Comença la segona edició del cicle familiar “Petits Grans Genis”

L’edició “Petits Grans Genis 2017” portarà concursos de pintura, tallers artístics i visites teatralitzades al Vendrell, Reus, Horta de Sant Joan i Mont-roig. La primera activitat serà una visita teatralitzada que tindrà lloc el diumenge 19 de febrer al Museu Pau Causals del Vendrell.
Imatge de Petits Grans Genis 2016 a Reus.

La Ruta del Paisatge dels Genis engega la segona edició del cicle “Petits Grans Genis”, un cicle d’activitats en família que tindrà lloc els mesos de febrer, març i abril als municipis que formen part de la Ruta: el Vendrell, Reus, Mont-roig Miami i Horta de Sant Joan. La primera activitat serà la visita teatralitzada “Descobrim tots els racons de la casa de Pau Casals de la mà de la Maria i el Ramon” el diumenge 19 de febrer al Museu Pau Causals de la capital del Baix Penedès.

El cicle “Petits Grans Genis” continuarà el mes de març amb dos tallers artístics. D’una banda, el diumenge 5 Reus serà la seu de l’activitat “Observem, escoltem i toquem en família al Gaudí Centre” i el diumenge 19 els “Jocs mironians” es traslladaran al Centre Miró de Mont-roig Miami.

L’última activitat serà “Descobrim petits Picassos”, un concurs de dibuix per a nens i nenes que se celebrarà el diumenge 2 d’abril al Centre Picasso d’Horta de Sant Joan. La primera edició del cicle “Petits Grans Genis” va tancar l’any passat amb un total de 185 participants, entre adults i infants dels dos fins als dotze anys.