Back to top

Comença l’enderroc del darrer ‘obstacle’ per construir l’Hotel del Pallol

Es tracta de l'immoble col•locat al solar on està projectat un hotel a càrrec de la companyia Ginkoplanet. S'espera que els treballs s'allarguin mes i mig.
Comença l’enderroc del darrer ‘obstacle’ per començar la construcció de l’Hotel del Pallol

El darrer pas per iniciar la construcció de l’esperat Hotel del Pallol ja ha començat. L’enderroc de la darrera finca dempeus on s’ha d’edificar el futur equipament hoteler ja està en marxa.

Segons explica el gerent de l’empresa Profirex, David Garcia, aquests treballs es van iniciar fa prop de 3 setmanes però es van haver d'aturar perquè es van trobar restes d'uralita i per tant, s'ha hagut de retirar el fibrociment. Els primers passos a l'hora d'enderrocar l'edifici consisteixen en baixar la casa per dins, començant pel darrer pis i s'espera que en 15 dies les tasques se centrin en les façanes exteriors.

Garcia calcula que en un mes i mig l’enderroc d’aquest edifici estarà enllestit.

Cal recordar que fa més d’una dècada que es va anunciar la construcció d’aquest equipament hoteler que va ser impulsat per la companyia Faderson però que, amb la crisi econòmica, va acabar en mans de Ginkoplanet després que la primera companyia es declarés en fallida. 

Des del sector comercial, veuen amb bons ulls l'inici de les obres, malgrat els inconvenients que puguin ocasionar les properes setmanes, tal com argumenta Pau M. Salvadó, president de l’associació de comerciants del Pallol. Considera que aquest hotel pot revitalitzar la zona, però també la ciutat, i que els pot beneficiar per plantar cara a d’altres centres comercials com és la Fira.

Tot apunta que la promotora de l’Hotel, Ginkoplanet, començarà els treballs de construcció un cop es finalitzi la demolició de l’edifici.