Back to top

Comença l'era Garai

El CF Reus presenta de manera oficial el nou entrenador del primer equip, Aritz López Garai. El tècnic basc firma per tres temporades i es mostra il•lusionat amb el nou projecte.
garai lópez reus

Dia 1 de l'era Garai. Primera pedra d'una proposta arrisca però alhora il·lusionant. El CF Reus ha presentat, de manera oficial, el nou entrenador del primer equip: Aritz López Garai. L'ex futbolista basc serà l'encarregat d'ocupar el lloc de Natxo González a la banqueta roig-i-negre. El tècnic haurà de dirigir un Reus que complirà la seva segona temporada a Segona Divisió, la temporada de la consolidació. "Ha estat una decisió complexa perquè hem rebut moltes propostes. Hem pres una decisió valenta però convençuda", ha reconegut Sergi Parés, el director esportiu del club.

López Garai ha reconegut que no va dubtar ni un moment en acceptar la proposta del Reus: "No vaig tardar ni 5 segons, va ser tot molt ràpid". En aquest mateix sentit, l'entrenador basc ha reconegut que feia temps que jugava amb la faceta d'entrenador. "L'idea de ser entrenador em ballava de fa molt temps. Els partits els veia com a jugador però també els analitzava. La decisió ha arribat en una circumstància especial i amb l'adéu de Natxo González", ha comentat Natxo González.

El nou tècnic del CF Reus dirigirà per primera vegada a la vida un equip. Malgrat això, la faceta de líder ja es podia entreveure dins del camp. Garai dirigia l'equip des del mig del camp i d'un dia per l'altre ha penjat les botes. Una decisió de la qual no se'n penedeix: "Ho he deixat en un moment bo. No és el mateix deixar-ho en un moment dolent o per lesions que deixar-ho en un moment àlgid de la carrera. He canviat el xip des del primer dia".

Garai és conscient que el mirall estarà posat en la temporada 2016/2017 on el CF Reus ha tancat la seva primera experiència a Segona Divisió amb molt bona nota. Per l'entrenador roig-i-negre no suposa cap pressió: "Hem d'intentar fer una passada endavant però s'ha de tenir calma i paciència. El fet de venir d'una temporada molt bona no resulta una pressió sinó un al·licient", ha explicat Garai.

Pel que fa a la idea de joc Garai ha comentat: "Vull un equip valent, guanyador i competitiu. Això s'ha de transmetre des del primer dia que parli amb els jugadors. Aquest missatge l'he tingut tota la vida com a futbolista i el vull com a entrenador". Per acabar, el tècnic basc s'ha mostrat confiat en la seva aventura com a entrenador: "Jo crec que la cosa anirà bé, estic convençut. Vull un equip que competeixi i que la gent de Reus s'hi senti identificada".

A partir d'ara comença l'era López Garai. L'entrenador basc ja ha començat a treballar de valent amb la secretaria tècnica per tal de confeccionar la plantilla de la temporada que ve. L'equip començarà pretemporada el 10 de juliol, dia on Garai s'estrenarà davant dels jugadors.