Back to top

Comencen les obres de remodelació de l'Avinguda Barcelona

Han començat les obres de remodelació de l'Avinguda Barcelona de Miami Platja. El projecte inclou l'augment de les zones verdes, la creació d'un carril bici, papereres, bancs, fonts i jocs infantils. Sorigué és l'empresa que executarà la remodelació, entre la plaça Tarragona i l'avinguda de Cadis, i el pressupost ha estat de 4 milions i mig d'euros.
Comencen les obres de remodelació de l'Avinguda Barcelona

Miami Platja vol canviar-li la cara a l'Avinguda Barcelona, l'eix viari central que divideix el nuci en dues meitats. Ja han començat les obres dels quatre quilòmetres de longitud que té l'avinguda. S'eliminaran els vials laterals, paral·lels a la carretera N-340 i s'ampliaran les voreres reconvertint-les en un passeig i un carril bici. El pressupost és de 4 milions i mig d'euros, i el 50% està finançat per la Llei del Pla de Barris.

"Aquest és el pas definitiu i serà un espai per la gent per poder passejar a gust es prioritzen els espais verds i es convertirà en una plaça com ens agrada", manifesta l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho.

Comerciants i veïns veuen amb bons ulls els treballs, però reclamen que ara arriba una temporada turística."Les queixes són comprensibles serà un estiu molt complicat però després tindrem molts estius per recuperar-lo", afegeix Morancho.

Sorigué és l'empresa que executarà la remodelació, entre la plaça Tarragona i l'avinguda de Cadis. A més el projecte inclou l'augment de les zones verdes, la creació d'un carril bici, papereres, bancs, fons i jocs infantils. Les raons històriques, geogràfiques, comercials i socials fan d'aquest espai el lloc idoni per potenciar-hi el centre d'aquest nucli de la població. I és que un dels objectius és fer una avinguda més amable per als vianants.