Back to top

Es comencen a traslladar els pacients de l'Hospital Sant Joan al CMQ

Segons ha assegurat aquest matí el regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus, Òscar Subirats, unes 40 persones han estat traslladades que l'Hospital Sant Joan guanyi espai i es pugui dedicar, principalment, a les urgències relacionades amb el coronavirus.
CMQ Reus

Davant la crisi sanitària provocada pel coronavirus i a l'espera d'una incidència major a la ciutat, l'Hospital Sant Joan de Reus i el CMQ ja treballen en plena coordinació.

De fet, aquest dilluns, 30 de març, ja s'han començat a traslladar el conjunt de pacients que es trobaven a la planta sociosanitària de l'Hospital Sant Joan. Es tracta d'unes 40 persones. 

D'aquesta manera, i segons assegura el regidor de Salut de l'Ajuntament de Reus, Òscar Subirats, l'Hospital Sant Joan s'encarregarà principalment de les urgències relacionades amb la Covid-19, mentre que el CMQ concentrarà tots els serveis ordinaris.

L'Ajuntament de Reus deixa d'ingressar 1 milió d'euros

A banda de l'actualitat sanitària, el Comitè d'Emergències de l'Ajuntament de Reus també ha informat de quin és el panorama econòmic de la ciutat.

En aquest sentit, la regidora d'Hisenda, Mariluz Caballero, ha assegurat que el consistori ha deixat d'ingressar 1 milió d'euros des que es van aplicar les mesures econòmiques per pal·liar els efectes de la COVID-19. Una manca d'ingressos sobre els quals exigeixen una resposta immediata per part dels governs català i espanyol.

Pellicer exigeix mesures de suport a l'administració local

Per la seva banda, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha remarcat que quan s'acabi la pandèmia i en cas que la Generalitat o el govern espanyol no prenguin mesures,  les empreses, però també les administracions, sobretot la local, es trobaran davant una situació d'autèntica fragilitat econòmica.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades