Back to top

El comerç de Cambrils s'uneix en una nova plataforma de venda online

La plataforma vol posar-se en funcionament abans de Nadal. Per això, inviten els comerços de la vil•la a adherir-s'hi.

La compra telemàtica ha crescut exponencialment arran de la pandèmia i ja són moltíssims els comerços que s'han reconvertit tecnològicament. Cambrils no es vol quedar enrere en aquest sentit i és per això que s'ha impulsat el projecte 'Cambrils Comerç', una plataforma de venda online pensada per a tot el conjunt de comerços locals de la vil•la.

Un espai per a tots els comerços de Cambrils

De moment, només compten amb la Unió de Botiguers de Cambrils tot i que la intenció és que s'hi adhereixin també la resta d'associacions comercials. Els botiguers tindran accés a estadístiques sobre els seus compradors i seran assessorats en tot moment. A més, CCD, l'empresa local que gestiona la plataforma oferirà formacions als comerços menys familiaritzats amb el món virtual. Els membres de la plataforma podran ser-ho a través d'un mètode de subscripció amb el qual poden donar-se de baixa en qualsevol moment.

Reactivar el comerç local

Des del consistori cambrilenc creuen que la plataforma suposarà una eina de futur per al comerç local que actualment es troba en un moment força crític a causa de les restriccions de la pandèmia. La plataforma donarà l'opció d'anar  a buscar les compres de manera presencial al comerç o bé, a través del repartiment a domicili.

Paraules clau:

Notícies relacionades