Back to top

El comerç local, forçat a reinventar-se

Comerciants i restauradors mirem amb escepticisme el seu futur i destaquen que la pandèmia els obliga a adaptar-se dia a dia.
comerç.

La fase 2 de desescalada ha reduït el ventall de restriccions en comerços i establiments de restauració. Tot i això, el principal canvi l'han notat els bars i restaurants.

En aquest sentit, els empresaris del sector reconeixen que revertir les pèrdues d'haver estat tancats durant gairebé 2 mesos encara és una incertesa. A la vegada, reconeixen que la COVID-19 ha servit per posar-se les pil·les i adaptar-se a la situació. Un fet que s'ha vist evidenciat pel que fa a l'ús de la venda online, les xarxes socials i altres inventives.

Els paradistes del Carrilet no volen anar al Mercat Central

Tot i les campanyes d'ajuda econòmica de l'ajuntament com els Bons Reus' o la reducció de la càrrega fiscal de les terrasses... hi ha veus que critiquen una manca de suport com són els paradistes del Mercat del Carrilet. Així la paradista Tonyi Juan, destaca que "nosaltres vam demanar ajudes per la reducció del lloguer de les parades durant els mesos de confinament i no se'ns va concedir".

Cal recordar que el tancament d'aquestes instal·lacions es preveu pel juny de l'any vinent.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades