Back to top

El còmic, protagonista del Tastaverd

Aquest dissabte arriba una nova edició de la Fira dels Sentits Tastaverd. Una iniciativa impulsada ara fa 11 anys amb l'objectiu de promocionar el municipi, el seu entorn i els productes autòctons. Cada any la fira gira entorn una temàtica diferent, enguany el tema escollit són els còmics.
tastaverd

Compte enrere perquè comenci l'11a edició de la Fira dels Sentits Tastaverd. Una jornada festiva de caràcter popular que mobilitza la major part de la població de Riudecanyes. "El primer any va costar que la gent del poble hi participés, molts es mostraven reticents i es van esperar a veure com funcionava. A partir del segon però, veient que era una proposta molt interessant pel poble i que portava molta gent s'hi van afegir tots els botiguers i associacions del poble", explica Miquel Arias, membre de l'organització del Tastaverd.

Com ja és habitual el Tastaverd s'organtiza entorn un eix temàtic. Enguany el protagonisme se l'enduran els còmics d'aquí que la dibuixant Pilarín Bayés sigui l'encarregada d'inaugurar la fira. "Vam pensar que com que es complien 100 anys del TBO era una bona idea dedicar la fira a aquest tema. Hem fet una exposició on hi haurà un Hulk de dos mestres i mig, un Batman, una Superwoman...", exposa la regidora de Cultura, Coia Llauradó.

Des de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre hi ha programades desenes d'activitats. Hi haurà el mercat de productes artesans, exhibició d'oficis antics, jocs tradicionals per la canalla, tallers, actuació castellera, música.... en definitiva un extens programa per passar un bon dia a l'aire lliure envoltat de natura.


CONSULTA EL PROGRAMA DEL TASTAVERD 2018


 

Paraules clau: