Complicacions en un debut sofert

El Club de Futbol Reus Deportiu perd a l'Estadio de Gran Canaria per 2 a 0. Un xoc entre Catena i Villanueva al minut 5 ha torçat les coses des d'un bon inici. Ni sort damunt la gespa, ni amb el resultat. Els roig-i-negres han patit fins al final mereixent, almenys, un gol al marcador.
Imatge de l'encontre entre l'UD Las Palmas i el CF Reus

Accidentat inici de lliga pel Club de Futbol Reus Deportiu. Si primer han estat les complicacions amb les fitxes federatives, el Reus ha patit també dins del camp. El club ha tingut problemes a l'hora d'inscriure alguns jugadors en aquest primer enfrontament de lliga. Ni Lekic, ni Linares, ni Karim Yoda, ni Tito Ortiz, ni Vítor han pogut viatjar a Canàries per un assumpte que, segons l'entitat roig-i-negra, no respon a temes econòmics. Problemes burocràtics, així ho ha qualificat la directiva. Quatre jugadors del filial han completat la convocatòria en un onze inicial atípic, marcat també per les baixes d'Olmo i Shaq Moore per sanció, i de Querol per lesió. Guzzo no ha participat tampoc en aquest enfrontament, ja que oficialitzarà en les properes hores la seva marxa, cedit a l'Académica de Coimbra, a Portugal.

L'error es paga car

Un fort cop de cap entre Catena i Villanueva al minut 5 ha deixat a l'ex del Málaga estabornit sobre el verd. Monòleg dels canaris que ha derivat en gol ben aviat. El xoc de feia uns minuts s'ha evidenciat, ja que una errada defensiva del mateix Villanueva ha derivat en gol de Rubén Castro al minut 15 (1-0). Finalment el central s'ha retirat del camp mentre encara sagnava per firmar el debut de Gonzalo Pereira.

El Reus ha entrat més al joc i al minut 25, Alfred Planas, ha engaltat l'esfèrica, però el xut ha sortit alt per sobre el travesser. L'ocasió més clara d'aquesta primera meitat l'ha tinguda Fran Carbia. El davanter roig-i-negre ha xutat a la mitja volta, la pilota ha sortit fregant el pal.

Domini sense premi

En la segona meitat el Reus ha sortit transformat sobre el terreny de joc. Després d'analitzar a uns contrincants forts, els del Baix Camp, contra tot pronòstic, han destacat en atac. Sense cap davanter vestint l'elàstica roig-i-negra, els de Xavi Bartolo han buscat el gol de l'empat per emportar-se alguna cosa positiva de l'Estadio Gran Canària. Tot anava rodat però els grocs no han baixat les armes, buscant el perill amb el contraatac.

Al 47 Fran Carbia ho ha tornat a intentar des de la frontal de l'àrea però el xut ha sortit fora per ben poc. Ha estat Fabio qui ha desafiat als reusencs al minut 47, sense sort. Rubén Castro però no ha perdonat. L'ex del Betis no ha fallat en el seu debut a les illes després d'una jugada col·lectiva que ha sentenciat el marcador (2-0).

Amb la derrota el Reus s'estrena, de moment, cuer a LaLiga123. La setmana vinent toca passar pàgina perquè els aficionats ja estan ansiosos de poder veure gols a casa. El primer partit a l'Estadi Municipal serà dissabte 25 d'agost a les 19:00 h davant el Saragossa.