Back to top

Complicat inici de lliga per les noies del Reus Deportiu d'hoquei

Després de mantenir-se a la màxima categoria sense l'aval dels mèrits esportius, les fèmines del Reus Deportiu d'Hoquei han tingut un complicat inici de lliga. No han aconseguit cap punt en les tres jornades disputades de lliga, però confien, a partir d'ara, obtenir més bons resultats ja que les esperen rivals més assequibles.
hoquei lliga femení

Nova derrota al Palau d'Esports per les noies del Reus Deportiu en l'Hoquei Lliga. L' 1 a 6 del darrer partit contra les fèmines del Club Patí Voltregà les manté als llocs finals de la classificació. Malgrat la golejada, el partit ha estat molt desigual. Mentre en la primera part els ha fet molt mal un matiner gol de falta directa, a la segona han aconseguit aixecar-se i han tingut opcions de marcar, tot i que han acabat encaixant un gol a escassos 6 minuts per finalitzar el partit. 

Acabat el tourmalet, en què han competit contra els equips més forts de la lliga, l'entrenedor de les roig-i-negres, Andreu Ribas, augura a partir d'ara millorar resultats: "el nostre objectiu és guanyar els equips de mitja taula per avall, que és la guerra que nosaltres hem de tenir, que amb equips com Voltregà, Telecable, Vila-sana... que estan de mitja taula per amunt, hem de lluitar, és una batalla, però no és la nostra guerra, per tant, la nostra guerra comença la setmana que ve contra el Bigues i Riells."  

Després de les tres primeres jornades les roig-i-negres es troben a la part baixa de la classificació, empatades a zero punts amb les Cuencas Mineras i les jugadores del Liceo.

Notícies relacionades