Back to top

Compromís social amb la Casa de Misericòrdia

La Fundació Reddis i l’Obra Social “la Caixa” col·laboren amb la Casa de Misericòrdia per renovar el seu servei de bugaderia. L’objectiu ha estat dotar la Casa d’una rentadora i assecadora industrials perquè aquesta pugui atendre les seves necessitats de bugaderia.
La Fundació Reddis i l’Obra Social “la Caixa” col·laboren amb la Casa de Misericòrdia per renovar el seu servei de bugaderia

La Fundació Privada Reddis i l’Obra Social “la Caixa” donen suport a la Casa de Misericòrdia perquè aquesta pugui atendre les seves necessitats de bugaderia comprant una rentadora i assecadora industrials, ja que les que tenia instal·lades tenien més de 20 anys i no funcionaven adequadament. 

La Casa de Misericòrdia, gestionada per la comunitat de les Germanes de la Consolació i un equip de persones format per treballadors i voluntaris, té un llarg recorregut. L’any 2018 va complir 20 anys oferint el seu servei a persones en situació d’exclusió social vinculades en molts casos a situacions de malalties físiques o mentals, a l’atur de llarga durada, amb pocs o cap vincle familiar, o amb absència de recursos. Actualment dona acollida a 24 persones majors d’edat i aquesta estada els permet refer la seva vida.

Gràcies a aquesta aportació econòmica, els residents encarregats de rentar la roba, supervisats per un treballador de la Casa, n’estan fent un molt bon ús i els resultats han suposat una clara millora de la roba neta i eixuta.