Back to top

Compte enrere per al festival de Cambrils

El Festival Internacional de música de Cambrils obrirà demà les seves portes per 45a vegada, acompanyat del concert de l'artista Sara Baras. Un total d'onze artistes ompliran el Parc del Pinaret durant els mesos de juliol i agost.
Imatge extreta del Festival Internacional de música de Cambrils 2018

Falta un dia perquè comenci el Festival Internacional de música de Cambrils, un esdeveniment que se situa entre els millors festivals del Sud de Catalunya. Enguany celebra el seu 45è aniversari de la mà d'alguns artistes internacionals amb gran renom en el panorama musical del moment, com Álvaro Soler, Rozalén, Els Pets o Rosario.

El primer dels onze concerts del festival l'interpretarà demà Sara Baras, una experta ballarina de flamenc; i es finalitzarà l'11 d'agost amb els germans canaris Adexe i Nau.

Des de l'Ajuntament volen donar a conèixer aquest Festival per mostrar una altra faceta del municipi, i remarcar que Cambrils no és únicament una platja.

Com cada any, el recinte dels concerts es troba al Parc del Pinaret de Cambrils, que obre les portes a les vuit del vespre per iniciar l'espectacle a les deu de la nit. A més de concerts, dins del Parc hi ha una zona gastronòmica on es pot comprar des d'hamburgueses i entrepans, fins a menjar saludable. D'aquesta manera, el festival també serveix per a promocionar un dels barris més antics del municipi.

El Festival Internacional de música de Cambrils obrirà les seves portes aquest dijous a partir de les 8 del vespre.

Paraules clau: