Back to top

Concentració en suport a la víctima de violació múltiple

A finals de la setmana passada es va conèixer públicament que una dona de Reus va presentar una denúncia al Jutjat per haver estat víctima d'una violació múltiple. Els fets van activar el rebuig social, i el col•lectiu Hora Violeta va convocar, per aquest dissabte, una concentració al centre de Reus en suport a la víctima.
concentració en suport a la víctima al mercadal

Sota el lema "cap agressió sense resposta!", unes 200 persones es van concentrar aquest dissabte a la plaça del Mercadal per rebutjar l'abús sexual que hauria patit una dona ara fa 15 dies.

Durant l'acte es va llegir un manifest en contra de qualsevol expressió de violència masclista.  

L'abús sexual s'hauria produït en un descampat de Reus

Segons la denúncia que va presentar la víctima als jutjats de Reus, els fets haurien passat la matinada del dilluns 13 de gener, en un descampat proper al Santuari de Misericòrdia, quan tres individus haurien abusat sexualment d'ella.

Arran dels fets, la víctima d'uns 35 anys va ser atesa a l'hospital Sant Joan de Reus, i l'equip mèdic de guàrdia va activar el protocol d'alerta d'un possible delicte sexual i violència masclista.

El cas està a mans dels Mossos d'Esquadra, que té oberta la investigació per aclarir el que va succeir. De moment, però, no s'ha fet cap detenció relacionada amb els fets.

Paraules clau:

Notícies relacionades