Back to top

El concert benèfic del Círcol enguany amb l'Elèctrica Dharma

Enguany es recaptaran fons per a dues entitats solidàries, per una banda l'Associació Amics de l'Hospital i també per a la Fundació Josep Pont i Gol. L'acte serà el pròxim 21 de febrer a les nou del vespre.
El concert benèfic del Círcol enguany amb l'Elèctrica Dharma

Des de fa anys, per les dates de Carnaval, l'Associació Concerts de Reus organitza el concert benèfic, un dels esdeveniments solidaris del calendari reusenc.

Enguany l'actuació anirà a càrrec de la Companyia Elèctrica Dharma en un espectacle que vol recaptar fons per l'Associació Amics de l'Hospital, dedicada al voluntariat en l'acompanyament de malalts hospitalitzats i també per a la Fundació Josep Pont i Gol que realitza tasques d'acollida i respon davant els problemes d'ordre social i cultural.

Com ja és tradició, el concert es durà a terme al Teatre Fortuny i la data d'enguany serà el divendres 21 de febrer. La Companyia Elèctrica Dharma presentarà el seu nou treball Flamarada, un disc que arriba després de 48 anys d'història del grup i més d'una vintena d'àlbums a les espatlles. La banda no trepitjava la ciutat de Reus des de l'any 2007.

cartell concert benèfic del Círcol amb la Companyia Elèctrica Dharma al Teatre Fortuny de Reus

Les entrades es poden adquirir a la taquilla del Teatre Fortuny o a la seva pàgina web.

Paraules clau:

Notícies relacionades