Back to top

Un concert de Nadal de pel·lícula

Un Nadal de pel•lícula és el títol del concert que la Camerata XXI va realitzar al Teatre Fortuny. Músiques de clàssics del cinema com West Side Story van estar presents en l'estrena del concert, que es va poder seguir en directe per Canal Reus Televisió.

Les músiques de West Side Story, Cinema Paradíso o la Llista de Schindler són alguns dels clàssics del cinema que es van poder escoltar al concert "un Nadal de pel·lícula". Als compassos de la Camerata XXI, els espectadors del Teatre Fortuny van poder gaudir d'un espectacle que es va començar a gestar ara fa un any, amb l'objectiu de realitzar un concert que arribés al públic.

nadal de peli

Un dels sectors que més s'ha vist afectat durant el 2020 ha estat la cultura. Per aquest motiu, poder acabar l'any acollint un concert d'aquestes característiques reivindica que la cultura és necessària.

El concert, que es va emetre en directe per Canal Reus Televisió i va comptar amb presència de públic als seients del Teatre Fortuny, va prendre totes les mesures sanitàries necessàries per poder-se realitzar.

Paraules clau:

Notícies relacionades