Back to top

Concert Studio és oficialment el nou promotor del FIMC

Es tracta de Concert Studio, l'empresa que l'any passat va salvar el certamen després de l'escàndol de l'antic promotor Antoni Mas, detingut i acusat de defraudar més de 200 milions d'euros. Els nous organitzadors tenen contracte per tres edicions.
Festival Internacional de Música de Cambrils 2017

La promotora musical Concert Studio és oficialment la nova encarregada del Festival Internacional de Música de Cambrils. Ha estat l'única empresa que s'ha presentat en la licitació del certamen resolta la setmana passada. De fet, es tracta de la mateixa promotora que el va fer possible l'estiu del 2017. Recordar que la viabilitat del festival es va veure entredit arran de la detenció del promotor Antoni Mas, acusat presumptament, de defraudar més de 200 milions d'euros a través de dues societats mercantils, una d'elles Publiolimpia.

Segons el titular de cultura, Josep Lluís Abella, Concert Studio ha demostrat tenir la "solvència tècnica i la reputació necessària", ja que també està al darrera de festivals de primer nivell com el de Pedralbes i el Mil·leni de Barcelona. La nova contractació contempla una novetat, la concessió de la llicència per tres anys -des d'aquest 2018 al 2021-, fet que es diferencia de les edicions passades, perquè els contractes eren anuals.

Abella ha justificat aquest canvi afirmant que "així pots contractar a millor gent, dóna molta més seguretat i permet fer rendible qualsevol inversió que facis i fidelitzar els patrocinadors". Pel que fa a la resta de condicions es mantenen. L'ajuntament cedeix l'espai del Parc del Pinaret i hi destinarà una partida de 20.000 euros per despeses de personal.

Ara tant sols resta conèixer qui serà el cap de cartell i la programació de la nova edició del festival.