Back to top

El concert teatralitzat dels Xiula entusiasma al públic del Fortuny

Cançons relacionades amb la criança, però també amb continguts socials i esperit crític, han configurat un muntatge musical que ha motivat la interacció amb el públic contínuament.

Música i humor s'han unit a una cuidada posada en escena on la combinació de llums, paperets de colors i projeccions sorprenents han fet del concert dels Xiula tot un espectacle, on el públic hi ha participat activament i ha esdevingut part del xou. Entre els assistents s'hi han vist, sobretot, famílies amb nenes i nens petits, però també algun adolescent i jove. I és que en els espectacles dels Xiula tothom s'hi pot sentir identificat.

"Descontrol MParental"

Cançons com "Descontrol" o "Salvem els cangurs", del darrer treball Descontrol MParental, juntament amb altres temes recuperats de discos anteriors, han completat el repertori d'un concert que ha combinat músiques d'estil ben divers com el hip-hop, el trap o la rumba. Les cançons dels Xiula parlen de la criança i tracten temes quotidians de les famílies, tant relacionats amb les preocupacions dels pares i mares com dels fills.

Els Xiula a l'escentari del Fortuny

Els integrants del grup són músics i educadors, i a través de les seves cançons pretenen transmetre valors i fer aflorar emocions, com també fer reflexionar amb lletres reivindicatives i de crítica social. Moltes d'aquestes cançons han anat entrant a les escoles.
 

Paraules clau:

Notícies relacionades