Back to top

Concerts i tallers solidaris pels més petits a ‘Música x joguines’

Aquesta iniciativa consisteix a portar una joguina nova i no bèl·lica a mode d’entrada als concerts i tallers per a tots els públics de les escoles de música
cartell musica joguines

‘Música x joguines’ és una iniciativa solidària impulsada pels conservatoris de música de la Diputació a Reus i a Tortosa. Els dos centres d’educació musical organitzen tallers i concerts gratuïts el 14 de desembre, l’únic requisit per participar-hi és portar una joguina nova i no bèl·lica que serveix com a entrada.

Tot el que es reculli es lliurarà a la Creu Roja per tal que ho puguin destinar als seus programes per la infància. Per assistir als tallers és imprescindible inscriure’s mitjançant la pàgina web dels centres, presencialment o per telèfon.

Activitats organitzades a l'Escola i Conservatori (Llovera 15)

  • 10.30 – 11.20 h: Taller musical familiar (5-6 anys) ·
  • 11.30 – 12.20 h: Taller musical familiar (7-8 anys)

Aquests tallers són a càrrec de Pau Elias. Per poder assistir-hi cal inscriure’s trucant al telèfon 977 345 950 pel matí 977 318 857 per la tarda i és necessari l’assistència d’un adult amb l’infant. Informa-te’n a la pàgina web de l'Escola i Conservatori de Música de Reus o bé presencialment.

Activitats organitzades a l’Auditori Higini Anglès (Llovera, 15)

  • 11.30 h: Concert a càrrec dels conjunts de guitarres d’escola, orquestra i banda d’aprenentatge avançat. Al Saló Noble del Palau Bofarull ·
  • 12.45 h: Concert Aquafonia a càrrec de Pau Elias.

canalreus a telegram

Notícies relacionades