Back to top

Concerts de Reus aposta pels artistes locals i noves col·laboracions

L'Associació Concerts de Reus estrena nova temporada amb diverses novetats en la programació. L'entitat oferirà prop d'una vintena d'actuacions musicals a partir del proper mes d'octubre on destaquen les col·laboracions amb altres institucions i l'aposta per artistes locals.
Concerts de Reus aposta pels artistes locals i noves col·laboracions

La Reus Big Band, Fito Luri, Chicuelo o la Jove Orquestra Simfònica de Barcelona són algunes de les actuacions que formen part de la nova programació de l'Associació Concerts de Reus. Una nova temporada marcada per la diversitat d'estils i les novetats. Enguany l'entitat col·labora amb el Teatre Fortuny amb l'òpera de la Bohème i el Premi de Dansa Roseta Mauri. Camarata XXI amplia actuacions amb l'entitat, convertint-se en l'orquestra de l'associació per excel·lència, i tot plegat sense obviar els concerts solidaris, en aquesta nova temporada a favor de Càritas i Sant Vicenç de Paul.

El director artístic de l'Associació Concerts de Reus, Marc Moncosí ha explicat que "no solament produïm concerts sinó que també ampliem el nostre camp d'actuació amb Partnerships amb altres institucions que duen a terme òpera, música, etc".

Enguany l'associació també col·labora amb el Festival Vermusic emmarcat dins de la programació de Reus Ciutat de la Música 2018. Per altra banda des de l'entitat s'ha volgut remarcar la gran aposta que des de fa uns anys s'ha fet pel talent reusenc, on bona part de les actuacions són d'artistes de la ciutat.

Moncosí ha afegit "dins de la mesura que podem donem cabuda als músics de Reus que tenen nivell. Si bé no podem afegir-los a tots en totes les programacions però els anem contractant de mica a mica i és molt important musicalment, socialment i és una cosa que hem de fer com a entitat."

L'entitat està enfocant aquesta programació de cara al centenari que se celebrarà l'any 2021. Segons l'associació, des de la temporada passada s'està creant estructura per tal que la celebració dels 100 anys sigui de màxima qualitat.

Notícies relacionades