Back to top

El concurs de disfresses més benèfic és a favor dels animals

L'Associació Gent i Gossos ha organitzat per 3r any el Carnaval Més Animal. Prop d'una desena de cans han passat per la passarel•la per lluir els vestits més peculiars, alguns inclús a conjunt amb els seus propis amos. La iniciativa serveix per a recollir fons i també per a trobar llar per als gossos que estan en adopció.
El concurs de disfresses més benèfic és a favor dels animals

Són la Helen, L'Andy i la Glòria, alguns dels animals que l'Associació Gent i Gossos tenen en adopció. Avui és un bon dia per ells perquè la ciutadania els coneixerà i potser d'aquesta manera trobaran definitivament una casa. Aquest és un dels objectius del Carnaval Més Animal, una iniciativa que organitzen des de fa 3 anys i que molts dels participants esperen amb il•lusió. Per altra banda, gràcies a les inscripcions i als donatius dels assistents, l'entitat pot recaptar fons per poder cuidar als animals abandonats.

Irene Aguilas de Gent i Gossos ens explica que "són jornades en què traiem els gossets en adopció i així ells s'habituen més a la corretja i a conviure amb la gent. La ciutadania també s'involucra una mica amb el teixit associatiu en el món de les adopcions".

Els animals participen en 3 categories, una de més i menys de 15 quilos i una altra en que els amos concurses amb els cans portant disfresses a conjunt. Per la passarel·la situada al Pallol s'hi han vist des d'una parella de presos, una Mini Mouse o un superheroi, entre molts altres.

En l'última edició del Carnaval Més Animal l'entitat va aconseguir donar 2 dels seus gossos en adopció.

Notícies relacionades