Back to top

Concurs de romesco i calçotada dels nounats diables de Riudecanyes

La colla de diables del municipi, Alrinachs, ha organitzat una calçotada i un concurs de salsa romesco per recaptar fons per a l'entitat. L'acte ha tingut una assistència satisfactòria, amb unes 270 persones
Salsa romesco

Coincidint amb el tret de sortida de la temporada de calçots, la recentment fundada colla de diables de Riudecanyes, els Alrinachs, ha celebrat una calçotada i un concurs de salsa romesco per començar a recaptar fons.

Es diuen Alrinachs i tenen com a objectiu estrenar-se com colla de diables per la festa major del municipi, a finals de juliol d'aquest any.

nou grups han competit per fer la millor salsa romesco

Nou grups han competit per fer la millor salsa romesco. La calçotada ha aplegat prop de 270 persones al local de l'Eura, una assistència que des de la colladels Alrinachs valoren molt positivament, juntament amb la bona rebuda que l'entitat cultural està tenint per part del poble.

L'objectiu, sortir per Festa Major

L'agrupació que va néixer el 7 de gener té previstes activitats cada mes d'aquí fins a la festa Major d'estiu per recaptar fons suficients que els permetin estrenar-se durant les festes estiuenques. Per al mes de febrer, ja preparen algun esdeveniment relacionat amb la festa de Carnaval.