Back to top

Coneixem a Yue Zue, el nou fitxatge del CTT Ganxets de Reus

La xinesa arriba amb l'objectiu de salvar el conjunt de Reus Ganxets Miró a la Superdivisió Femenina, i ja ha fet possible una de les dues victòries que ha assolit l'equip aquesta temporada.
Yue Zue, el nou fitxatge del CTT Ganxets de Reus

La incorporació de Yue Zue a les files de l'equip de Reus Ganxets Miró ha estat un revulsiu. Només fa un mes que la xinesa s'ha instal·lat al Baix Camp i ja ha tingut temps de demostrar la seva qualitat tècnica amb la pala.

Decisiva, molt tranquil·la i pacient, així la defineix el president de l'entitat, en Joan Carles Virgili:

"És la millor jugadora de l'equip. El gegant xinès compta amb 42 milions de federats en aquesta disciplina i destacar és molt difícil. Aquí té una gran oportunitat per fer-ho".

L'equip de Reus Ganxets Miró, últim

En el darrer partit que les reusenques van disputar a Irún, Zue va aconseguir derrotar a Maria Xiao, número seixanta-nou del món en categoria femení absolut.

Yue Zue, el nou fitxatge del CTT Ganxets de Reus
Yue Zue, el nou fitxatge del CTT Ganxets de Reus

Les de Reus se situen ara mateix últimes a la classificació de la màxima competició nacional del tennis taula. Dissabte dia 15 de febrer tindran una prova definitiva contra el CDTM Rivas madrileny, un rival directe. La permanència en la categoria dependrà, en gran part, del resultat d'aquest partit.

Objectiu: la salvació

Yue Zue se situa ara mateix setena en categoria Sub-19 al seu país. L'any 2018 va guanyar l'Open d'Espanya i també el de Croàcia en la modalitat Sub-18.

Yue Zue, el nou fitxatge del CTT Ganxets de Reus
Yue Zue, el nou fitxatge del CTT Ganxets de Reus

Juntament amb Anastasia Kolish, la flamant Olga Bliznet i l'Andrea Pérez, buscarà sumar el màxim nombre de victòries possibles en les set jornades que resten de competició.

L'únic objectiu dels Ganxets és la permanència per les fèmines, i a poder ser també l'ascens del conjunt de Segona Divisió Masculina.

Paraules clau:

Notícies relacionades