Back to top

Conèixer la vida de Joan Miró a través del seu masover

La Fundació Mas Miró organitza durant aquest estiu visites teatralitzades a la casa d'estiueig del pintor barceloní. A través de la figura del masover, els visitants poden conèixer de ben a prop la relació de l'artista amb Mont-roig i algunes anècdotes viscudes a la seva masia.
els visitants poden veure els edificis que conformen Mas Miró, inclòs el seu taller

En Miquel és el masover de Mas Miró, el personatge que fa de guia a tots aquells curiosos que vulguin conèixer millor la vida del pintor Joan Miró. L'artista passava els estius en aquesta casa de Mont-roig del Camp, indret que va ser determinant en la seva carrera artística i on va crear gran part de la seva obra.

En Miquel no només fa un recorregut pels diversos edificis i estances que conformen tot el recinte. També explica curiositats sobre com viva el pintor barceloní durant les estades a la masia.

La visita ajuda a entendre molts aspectes de l'obra del pintor. El seu univers artístic es va gestar en aquesta masia de Mont-roig, inspirat en les terres que l'envoltaven i aprofundint en el seu vincle amb la terra.

Tothom qui ho vulgui pot acompanyar en Miquel el masover en aquestes visites teatralitzades tots els dissabtes dels mesos d'estiu a les 11 del matí.
 

Notícies relacionades