Back to top

Conèixer l'avellana per posar en valor aquest producte

Diversos professionals de la gastronomia s'han reunit aquest dilluns en un tast tècnic d'avellanes. Emmarcada dins del programa Temps d'avellana, aquesta activitat vol servir per entendre millor aquest fruit sec, símbol del territori.
Conèixer l'avellana per posar en valor aquest producte

Mirar, olorar i assaborir. Són les principals formes per identificar certs trets de qualsevol producte, però avui a la Cambra de Comerç de Reus, s'ha centrat amb l'avellana. Conèixer aquest fruit sec típic del territori serveix per innovar sobre els seus usos i a la vegada, posar-lo en valor. És per això que aquest tast forma part del programa de Temps d'Avellana, un certamen que celebra la seva 2a edició a Reus, La Selva del Camp i com a novetat d'enguany, també Girona.

Trobar nous mercats per aquest producte és un dels objectius que el territori necessita per millorar la situació de baixos preus en la que es troba el sector de l'avellana. Entendre millor aquest producte i fer-ne apologia pot servir per trobar solucions.

Temps d'Avellana ofereix un programa amb propostes variades fins al 24 d'octubre com la Fira de l'avellana de Brunyola, diversos tastos d'aquest fruit sec o tallers infantils als Mercats de Reus.

Notícies relacionades