Back to top

El confinament comarcal provoca canvis en la programació del Teatre Fortuny

Els canvis afecten a l'espectacle infantil 'Extiendo mi mano' protagonitzat per la companyia Cantajuego i l'obra de teatre 'Monroe-Lamarr'

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus, d'acord amb la Companyia Cantajuego, ha decidit ajornar l'espectacle infantil "Extiendo mi mano", previst per al dia 17 d'abril, ateses les restriccions sanitàries decretades pel Govern per evitar la transmissió de la COVID19 i que, en aquest moment, impliquen un confinament comarcal.

Des del teatre s'informa que havien detectat que moltes de les entrades venudes corresponien a espectadors de fora del Baix Camp i, per tant, s'ha decidit reprogramar l'espectacle per al dia 7 de maig i se'n faran dues funcions, a les 16:30 h i a les 19:00 h.

Les localitats adquirides serviran per a la nova data, tot i que si alguna de les persones no pot assistir a la nova representació, pot demanar la devolució dels diners. 

D'altra banda, també s'ha modificat l'horari de l'espectacle "Monroe-Lamarr" i s'ha avançat mitja hora l'inici, amb la qual cosa començarà a les 20:00 h per facilitar el retorn dels espectadors a les seves llars en l'horari adequat al confinament nocturn. 

"Monroe-Lamarr"

espectacle monroe lamarr

"Monroe-Lamarr", dirigida per Sergi Belbel, relata una trobada entre l’actriu i inventora Hedy Lamarr i la també actriu Marilyn Monroe (el dia abans de la seva mort).

L’obra, que juga amb dues temporalitats (1962 i 1966), es basa en fets històrics a l’hora de relatar una tensa i emotiva confrontació entre dues dones marcades per la pressió de la celebritat i el pas del temps.

Durant la seva singular «batalla de reines», es desgranen temàtiques universals com ara la fragilitat de la fama, el pas irreversible dels anys, la caducitat de la bellesa, les manipulacions del poder, l’absurditat de la guerra o la submissió de la dona (especialment als anys seixanta i al món del cinema).

Paraules clau:

Notícies relacionades