Back to top

Connexions en directe 'solidàries' a favor dels hospitals

El fotògraf Jon TC Photo ha organitzat una jornada cultural de videoconferències amb l'objectiu de recaptar diners i destinar-los a centres hospitalaris per poder comprar material sanitari.
Connexió solidària

L'acte tindrà lloc durant tot el dia de demà, dissabte 28 de març, a la pàgina de Facebook del fotògraf (facebook.com/jontcphoto) i s'hi faran entrevistes i xerrades amb fotògrafs professionals d'arreu de l'estat espanyol. 

Cares conegudes del món reusenc

A la tarda, s'hi podran veure concerts, monòlegs i altres xerrades a càrrec de persones del món reusenc. En aquest cas es parlarà amb Fito Luri, que oferirà un concert des de casa seva; Toni Mateos, que realitzarà un monòleg, Àstrid Torrente, que oferirà un concert de violí elèctric; Xavi Pàmies, responsable del Forn Sistaré i que explicarà receptes per fer el pa a casa; Joan Masdéu, que oferirà un petit repertori musical; Nuri Mariné, que pintarà un quadre en directe i Xavi de la Salud, que oferirà un concert de jazz amb la seva trompeta. També hi participaran altres col·laboradors de l'acte com el periodista Jordi Cartañá i el jugador del Reus Deportiu, Joan Salvat.

Aportació benèfica per comprar material sanitari

La finalitat d'aquesta jornada cultural és recaptar diners, a través del portal Entradium, per destinar-los a centres hospitalaris, com ara l'Hospital Sant Joan de Reus. Els espectadors podran participar i fer preguntes als col·laboradors o aportar informació interessant al xat.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades