Back to top

Conquereixen Europa per tercer any consecutiu

El Grup Xou Júnior del Reus Deportiu es proclama campió d'Europa tres anys seguits. Les reusenques han aconseguit l'or en totes les competicions possibles aquesta temporada: al Campionat Territorial, al de Catalunya, al d'Espanya, i ara, al continental.
Imatge del Grup Xou Júnior del Reus Deportiu en la seva actuació al Campionat de Catalunya de Grups Xous Júnior

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Quatre cops han alçat la llum verda tan característica de la seva coreografia enguany, i quatre cops han enlairat també una copa aquesta temporada. El Grup Xou Júnior del Reus Deportiu finalitza el curs amb excel·lent, després de proclamar-se, aquest passat divendres, campió d'Europa per tercer any consecutiu. "Guardians Of Light" ha obtingut la millor puntuació a la competició continental celebrada a la ciutat italiana de Reggio nell'Emilia, 87.000 punts.

Les reusenques ho han guanyat tot aquesta temporada: el Campionat Territorial, el català, el nacional, i l'Europeu. Ja van fer-ho també l'any passat amb la coreografia "Long Dong". L'equip de Laura Rodríguez i Xavi López s'imposa així a les italianes Division amb "My Life in You", que s'ha emportat la plata, i al CP Bescanó, que ha quedat en tercera posició. El PA Tordera s'ha hagut de conformar amb la cinquena posició.

Les noies del Grup Xou Júnior del Reus Deportiu visitaran el programa dels esports d'aquesta casa, el Cercle Central, aquest dilluns a partir de dos quarts de nou del vespre.