Back to top

El consejo Superior de Deportes dóna el vistiplau a la conversió en SAE del CF Reus Deportiu

El CF Reus Deportiu ha rebut una confirmació extraoficial per part del Consejo Superior de Deportes per la reconversió del club en Societat Anònima Esportiva. Segons fonts properes al club, el Consejo Superior hauria informat via telefònica que ha acceptat els documents presentats fa uns mesos per la conversió de l’entitat en SAE.

D’aquesta manera, s’espera que la propera setmana el club pugui rebre una confirmació oficial i definitiva per així començar a fer els passos pertinents per ser una SAE abans de l’inici de la propera temporada. L’entitat roig-i-negre iniciarà el curs 2014/2015 incribint-se a la lliga com a CF Reus Deportiu Societat Anònima Esportiva.

Es treballa en la renovació de Colorado. Álex López no seguirà

Aquest dijous el representant del centrecampista del Reus Àlex Colorado, i ex porter del Reus i del Futbol Club Barcelona, Vicenç Amigó ha presenciat l’entrenament dels homes d’Emili Vicente. Amigó s’ha reunit amb el president Llastarri, qui ha aprofitat per mostrar la seva disposició al representant del futbolista de renovar a Colorado per una temporada més.

A més, fonts properes al club han aclarit a Canal Reus Televisió que la predisposició del davanter Àlex López és que el Reus surti beneficiat d’alguna manera de la seva marxa a final de temporada. tot i això han assegurat que Àlex López no renovarà el seu contracte i marxarà lliure a un altre conjunt a final de campanya.