Back to top

El Consell assessor de Ràdio Cambrils encén el ple municipal

El projecte de Ràdio Cambrils avança. El ple municipal d'aquest divendres s'ha aprovat la constitució del Consell assessor i de control d'aquest futur mitjà de comunicació. La regulació de locals de prostitució i dels clubs de cànnabis o la distribució del romanent del pressupost han estat altres qüestions que s'han tractat en la sessió plenària.
El Consell assessor de Ràdio Cambrils encén el ple municipal

Titllada de politització i de falta de transparència ha quedat l'aprovació del Consell consultiu de Ràdio Cambrils. Aquesta proposta per establir un òrgan de control d'aquest futur mitjà de comunicació ha tirat endavant només amb els vots favorables de l'equip de govern. L'oposició ha criticat la falta de comunicació cap a les entitats del municipi a l'hora de fer la crida per tal de formar part d'aquest òrgan.

Un altre tema que ha marcat la controvèrsia en la sessió plenària ha estat el romanent de tresoreria corresponent a més d'un milió d'euros destinat a reduir l'endeutament. Una vegada més la iniciativa ha estat criticada per part de l'oposició que ha acusat l'equip de govern de tenir manca de previsió a l'hora de formular el pressupost municipal.

Altres qüestions amb menys controvèrsia d'opinions ha estat la modificació del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de Cambrils per a regular els locals de prostitució i també els clubs de fumadors de cànnabis, atenent que molts d'aquests locals estan en habitatges d'ús residencial. Les dues propostes s'han aprovat per unanimitat.

El ple també ha decidit incorporar d'urgència una moció presentada pel Partit Popular per sol·licitar el manteniment de l'accelerador lineal ubicat a l'Hospital Sant Joan, el qual recentment s'ha anunciat el seu tancament fins al mes de setembre. La proposta vol el replantejament d'aquesta decisió per part del centre reusenc donat que molts usuaris i usuàries d'aquesta instal·lació són de Cambrils. La moció ha estat aprovada per unanimitat.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades