Back to top

El Consell Municipal de l'Habitatge entrarà en funcionament el març

Aquest dimarts les regidories d'Habitatge, Urbanisme i Serveis Socials s'han reunit per tancar els serrells jurídics d'una eina que ha de garantir l'accés a l'habitatge digne.
Pisos

El Consell Municipal de l'Habitatge ha de ser una eina que ha de servir per prioritzar les polítiques d'habitatge que el govern preveu prioritàries durant aquest mandat. Preveuen que el març es posi en marxa després que passi pel plenari municipal el proper febrer.

Aquest matí s'han reunit les regidories d'Habitatge, Urbanisme i Serveis Socials per abordar qüestions tècniques abans de la seva aprovació al plenari del mes de febrer. Es tracta d'una eina al voltant de la qual el govern estructurarà les polítiques d'habitatge.

Qüestió estratègica

El Consell Municipal de l'Habitatge està inclòs en el Pla d'Acció Municipal del govern com una de les mesures que han de garantir l'accés de les famílies de la ciutat a un habitatge digne. De fet, durant la campanya electoral, la qüestió immobiliària va centrar bona part dels anuncis de Junts per Reus que, per primer cop, ha creat una regidoria d'aquest àmbit.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades