Últimes notícies:

Continua la mala dinàmica

El Reus FCR ha perdut, a casa, contra el Vilafranca (0-1). L’àrbitre ha anul·lat dos gols al conjunt roig-i-negre, que ha jugat amb un home més durant seixanta minuts.

Cinquena derrota en els últims sis partits del Reus FCR, que no està trobant la tecla per sortir de la dinàmica negativa en la qual es troba. Novament, els roigs-i-negres han estat dominadors durant els primers quaranta-cinc minuts. De fet, l’àrbitre ha anul·lat un gol per fora de joc d’Aitor Serrano. La superioritat ganxeta s’ha accentuat amb l’expulsió del jugador del Vilafranca Gerard Ramon, però amb l’empat a zero s’ha arribat al descans.

Semblava que el segon temps havia de ser un atac i gol constant dels locals, però al minut 50 els visitants s’han avançat amb un gol de penal de Xavi Pluvins. A partir d’aquí, els de Marc Carrasco han buscat la porteria del Vilafranca amb insistència, però el premi no ha arribat fins al minut 94 amb un gol de Josep Ramon Sardà. Un premi que l’àrbitre ha anul·lat per un fora de joc inexistent del davanter reusenc.

D’aquesta manera, el Reus no ha pogut regalar ni cap gol ni cap punt als més de 1.300 espectadors que han assistit a l’Estadi. Amb aquesta derrota, els roigs-i-negres són sisens amb 27 punts, a dos del Prat, primer equip que jugaria el play-off. Aquesta setmana, duel de necessitats al camp de la Muntanyesa, perseguidor dels ganxets amb els mateixos punts.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero