Contundent victòria contra un rival directe

SILVIA ANDREO

El club de futbol Reus Deportiu ha guanyat 3 a 0 l’Alcoià, rival directe en la lluita pel play-off d’ascens. Els roig-i-negres, van ser capaços de deixar els problemes econòmics a banda i retrobar-se amb la victòria per seguir posant pressió al líder, el Villarreal B. Dinis Almeida va obrir la golejada d’ahir a l’Estadi amb un gran gol.

Minut 40 de joc i Dinis Almeida recupera la pilota, comença a córrer, deixa enrere els rival, no s’ho pensa massa, apunta i dispara. L’esfèric toca en un defensa i deixa immòbil a Marc Martínez, porter de l’Alcoià. És l’1 a 0 per al Reus i un regal per al central, ahir titular a l’Estadi. Però abans del gol del portuguès, el partit no havia tingut un dominador clar ni masses arribades perilloses. Els de Palop han estat els primers en provar sort amb un tir des de fora de l’àrea de Ruben Ramos que Edgar Badia ha salvat amb la cama. A l’altra àrea Haro intentava per banda la connexió amb Fran però el davanter no ha arribat per molt poc però a 5 minuts del descans sí que ha arribat el gol de Dinis que donava avantatge als de Natxo González per marxar al vestidor amb un somriure.

L’Alcoià ha tornat a la gespa a per totes i amb dues accions seguides ha pogut fer mal però tot s’ha quedat aquí i poc a poc el Reus s’ha fet l’amo. Els de Natxo González volien sentenciar. Javi Rubio ha estat molt despert, evitant la rematada d’Edgar Hernández just a la línea de gol però al minut 62 Fran Carbia ha arrodonit la bona combinació entre López Garai, Folch i Edgar per marcar el 2 a 0 al minut 65. I al 86 Álex Colorado que havia entrat feia 20 minuts ha signat la sentencia amb la tercera diana del matí. El Reus guanya amb contundència i segueix a 3 punts del primer, el Villarreal B amb qui es veurà les cares el proper dissabte amb el lideratge en joc.