Back to top

Conveni de col·laboració entre el Reus i la Federació de Patinatge de Xile

Aquesta col·laboració es centrarà en l’hoquei patins, tot i que també desenvoluparà esports com el patinatge artístic i la resta de disciplines de la World Skate.

El Reus Deportiu i la Federació Xilena d’Hoquei i Patinatge uneixen forces per tal de promocionar l’hoquei patins, així com altres esports, al país sud-americà.

Punts del conveni

La primera afectació d’aquest conveni anirà relacionada directament amb la selecció absoluta masculina d’hoquei patins: Toni Sánchez, director esportiu del club i Ramon Margalef, segon entrenador del primer equip, agafaran les regnes de l’equip per tal de competir a la Copa Amèrica i amb la vista posada als World Roller Games d’Argentina, previstos per a 2022.

A més, el Reus cedirà les seves instal·lacions per a les concentracions de la selecció xilena per tal de preparar els mencionats compromisos. Un altre dels fets a destacar serà buscar equips competitius a Europa pels jugadors seleccionables, buscant així anar augmentant el nivell de la selecció i de l’hoquei al país.

L’equip tècnic del Reus Deportiu oferirà també assessorament a les seleccions absoluta femenina i masculina sub-19. Un dels punts més importants d’aquesta col·laboració serà el treball amb la base que realitzaran conjuntament el Reus i la Federació, amb trobades esportives, clínics esportius del club o desenvolupament de seminaris on-line entre els tècnics d’un lloc i altre, on l’intercanvi d’informació, de materials didàctics, sistemes d’entrenament i, en definitiva, tot el que pugui ajudar ambdues entitats a millorar.

Aquesta col·laboració, malgrat que centrada en l’hoquei patins, també es desenvoluparà amb la resta d’esports de la Federació de Xile, entre els quals el patinatge artístic i la resta de disciplines de la World Skate.

Una col·laboració que ve de llarg

La col·laboració entre el Reus Deportiu Miró i la Federació Xilena ve de lluny, de la mà de Josep Maria Barberà, actual vicepresident de l’àrea esportiva del Reus, que durant anys ha estat el seleccionador de l’equip masculí d’hoquei patins de Xile, alhora que els ha assessorat en diversos aspectes per tal de millorar l’hoquei patins al país. Així doncs, Toni Sánchez i Ramon Margalef agafen el relleu de la selecció, però el directiu del Reus seguirà al capdavant d’aquest projecte comú.

Paraules clau:

Notícies relacionades