Back to top

'Conviu l'estiu' facilita la inclusió dels infants als casals

El programa "Conviu l'estiu" va dirigit als infants que es troben en situació de vulnerabilitat social i els facilita l'accés als casals d'estiu de la ciutat. Durant el mes de juliol, ja hi han assistit un centenar de nens.
Conviu l'estiu

"Conviu l'estiu" ja ha arribat a l'equador de la seva durada i és per això que avui s'ha dut a terme la cloenda del mes de juliol. Els infants han mostrat als seus pares les diferents activitats que han dut a terme durant la seva estada al casal de l'escola Rosa Sensat.

Aquesta iniciativa pretén facilitar la inclusió de tots aquells menuts que viuen en situacions socials desafavorides.

"Avui veiem aquelles activitats que organitzem pels infants que viuen en situacions familiars més desafavorides i amb certa vulnerabilitat. Nosaltres procurem que aquesta situació no sigui cap inconvenient per què els nens puguin gaudir d'aquestes activitats", comenta la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella.

Durant el mes de juliol, s'han omplert més de 100 places i des de la regidoria es preveu que el programa tingui un recompte final d'uns 250 infants. L'Ajuntament de Reus ha col·laborat amb la Generalitat de Catalunya per fer-ho possible.

El programa "Conviu l'estiu" es realitza en 3 casals de la ciutat situats en zones on no gaudeixen de cap casal organitzat per la regidoria d'Ensenyament. A banda d'aquests tres centres d'activitats propis, el programa també facilita l'accés a altres casals de la ciutat.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades