Back to top

Cornudella del Montsant es queda sense l'únic caixer automàtic del poble

El municipi de Cornudella del Montsant, al Priorat, fa dos dies que viu sense caixer automàtic. BBVA, l'entitat bancària que oferia aquest servei, ha tancat la seva sucursal al poble, expliquen, per rescissió del contracte de lloguer del local que ocupaven. El consistori es troba en negociacions per oferir altres espais a BBVA per quedar-se al poble, però tampoc tanca la porta a d'altres entitats com Santander o La Caixa perquè s'afinquin al municipi
cornudella

Fa un parell de dies que aquest és l'aspecte que ofereix la fins ara sucursal de BBVA a Cornudella de Montsant. L'entitat bancària ha tancat la seva delegació a aquest municipi del Priorat i amb ella, l'únic caixer automàtic que tenia el poble. Una decisió que segons el consistori, ha arribat per sorpresa i que el banc apunta que es deu a la rescissió del contracte de lloguer del local que ocupaven. Salvador Salvadó, alcalde de Cornudella de Montsant, apunta que les negociacions amb l'entitat bancària segueixen dempeus. 

En un primer moment, els habitants del municipi van recollir firmes per tal d'evitar el tancament de l'únic caixer automàtic de la població, tenint en compte no només als veïns, sinó també els turistes.

Ara per ara, el consistori i l'entitat bancària es troben en negociacions per intentar pal·liar la situació. Per aquest motiu, l'Ajuntament ha ofert altres espais de caràcter municipals per col·locar-hi un caixer automàtic, ja sigui del BBVA o d'altres bancs com La Caixa o el Santander. Justament aquesta última entitat compta amb un agent col·laborador al poble, que proporciona efectiu en horaris concertats. En la mateixa línia, la Cooperativa Agrícola i un altre agent col·laborador situat a l'estanc compleixen la mateixa funció.

En aquests moments, el consistori segueix pendent de l'última paraula de les reunions amb BBVA, encara que no descarta obrir una altra porta amb d'altres bancs que vulguin afincar-se al poble.