Back to top

El cos trobat diumenge no correspon a cap dels desapareguts per la riada

Un grup de 30 Bombers que rastrejaven el marge dret del riu Francolí en la recerca dels desapareguts pels aiguats, han localitzat un cadàver aquest diumenge a la tarda a la Pobla de Mafumet.
bombers rastrejant el riu Francolí

ACTUALITZACIÓ 28/10 15:00

Les tasques d'identificació han confirmat finalment que  el cos trobat ahir diumenge al marge del riu Francolí no correspon a cap dels quatre desapareguts que s'estaven buscant.En cas que es confirmi que també va morir a causa dels aiguats seria la tercera víctima provocada per la llevantada.


Després d'intensos dies de recerca els Bombers de la Generalitat han localitzat el cos sense vida d'un dels homes que va desaparèixer dimarts passat a causa dels forts aiguats que van caure a la Conca de Barberà, i que van desbordar el riu Francolí.

La troballa s'ha fet al municipi de la Pobla de Mafumet, al marge dret del riu Francolí. Encara estan pendents de fer les tasques d'identificació

Avui s'han rastrejat 43 quilòmetres dels marges del riu Francolí, des de l'Espluga fins a la desembocadura. Demà es reprendrà el dispositiu de recerca.

Paraules clau:

Notícies relacionades