Back to top

Un cotxe dels Jocs Mediterranis atropella un nen de cinc anys

En estat greu un nen de cinc anys després de ser atropellat a Salou per un cotxe amb el logotip dels Jocs Mediterranis de Tarragona. El menor es troba ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i no es tem per la seva vida. El detingut ha estat apartat de les activitats.
Un cotxe dels Jocs Mediterranis atropella un nen de cinc anys

Un nen de cinc anys es troba en estat greu després de ser atropellat aquest dilluns a Salou per un cotxe amb el logotip dels Jocs Mediterranis de Tarragona. El conductor, contractat per una empresa externa proveïdora de serveis, va fugir en un primer moment i va abandonar el vehicle en un descampat al costat de l'estació de Renfe. Posteriorment es va presentar voluntàriament a la policia, on es va sotmetre al control d'alcoholèmia.

L'home, que triplicava la taxa permesa, ha estat acusat d'un delicte contra la seguretat del trànsit i per omissió de socors. El menor es troba ara ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona i no es tem per la seva vida. L'organització dels Jocs Mediterranis ha confirmat que el detingut ha estat apartat de les seves activitats.