Back to top

El cotxe de la Unió de Botiguers de Reus se'n va cap a Riudoms

El sorteig del vehicle s'ha celebrat aquest dissabte a les 12 a la plaça Mercadal. La guanyadora ha estat una riudomenca que havia realitzat una compra a la Cistelleria Carbonell durant aquestes festes
La mà innocent del sorteig ha estat la del periodista i escriptor Xavier Graset

Durant la campanya de Nadal, els consumidors de la Unió de Botiguers de Reus podien entrar en el sorteig d'un Dacia Logan. Avui, la mà innocent del periodista i escriptor Xavier Graset n'ha revelat el guanyador, que ha estat una clienta riudomenca de la Cistelleria Carbonell.

Un premi que fa palès el consum de la població de comarques a la capital del Baix Camp, així com la confiança en els seus comerços, tal com ha explicat el president de l'entitat, Àlfred Pitarch.

Uns 120 comerços reusencs han obsequiat els seus clients amb butlletes de participació al llarg de les compres nadalenques. Després, aquestes havien d'omplir-se amb les dades personals i dipositar-les a l'espai Gaudí Centre de la plaça Mercadal. Es calcula que s'han repartit unes 100.000 butlletes per participar en el sorteig del vehicle, la qual cosa permet a la Unió de Botiguers de Reus fer un balanç molt positiu de la campanya de Nadal en general i d'aquesta iniciativa en particular.

Després del Nadal, les rebaixes

Aquesta associació comercial de la ciutat afronta ara la temporada de rebaixes que, tot i no tenir l'impacte de fa deu anys a causa de les noves formes de comerç, és una etapa tradicional on "els consumidors esperen fer les compres del dia a dia i, sobretot amb les marques, busquen millors preus", ha argumentat Pitarch.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades