Back to top

El CRAI de la URV reobre parcialment per als usuaris

El CRAI del Campus Catalunya i el del Campus Sescelades reobren a partir d'aquest dijous els serveis presencials per als usuaris.
CRAI URV

De moment, no es permetrà accedir a les instal·lacions però sí que es podrà recollir documents que s'hagin reservat a través del catàleg de la biblioteca. Aquests mateixos serveis reobriran entre el 25 i el 29 de maig al CRAI del campus Bellissens, Medicina i Ciències de la Salut, campus Terres de l’Ebre, campus Vila-seca i seu Baix Penedès.

S'incorporen els grups de recerca als laboratoris

D’altra banda, el personal del Servei de Recursos Científico-Tècnics s’incorpora a la feina presencial i els grups de recerca que treballen als laboratoris de recerca experimental estan elaborant els plans de desconfinament que els permetrà entrar i treballar de manera segura en aquests espais. Fins ara ja són 17 els grups autoritzats per retornar als laboratoris, després que la Universitat els hagi aprovat els plans presentats. Caldrà que compleixin els límits d’aforament i aturaran l’activitat cada dia durant 2 hores per assegurar la neteja de tots els espais utilitzats.

canalreus a telegram

Paraules clau:

URV

Notícies relacionades