Back to top

Crear un projecte artístic amb joves d'arreu del món

El Centre d'Art Cal Massó acull durant aquest mes de juliol unes jornades artístiques amb joves internacionals. L'objectiu de la iniciativa és que aquests artistes construeixin un procés creatiu a través de dansa, les arts escèniques i la música. Tot el projecte culminarà aquest dijous on els joves presentaran una performance al públic com a resultat d'aquesta trobada.
crear un projecte artístic amb joves d'arreu del món

Improvisació, tècnica artística o relaxació. Són algunes de les activitats que aquesta vintena de joves entrena a les Trobades Internacionals de Cal Massó. El projecte permet als artistes experimentar en els àmbits de la dansa, el moviment i la música amb l'objectiu d'apropar-los a un procés creatiu on tots els alumnes interpreten i dirigeixen alguna escena de tota una performance.

La trobada va coordinada per tres professors especialitzats en música, dansa o moviment que van guiant als joves en aquest procés de creació artística. Els artistes venen de diversos països i tenen una experiència diferent en les 3 disciplines artístiques. Tots ells però comparteixen no només aquesta experiència de treball, sinó que conviuen plegats durant aquestes setmanes a l'escola La Vitxeta.

El resultat d'aquesta Trobada Internacional estarà obert al públic en una performance que els artistes duran a terme aquest dijous a Cal Massó.