Back to top

Creix la tensió entre independentistes i unionistes a Cambrils

Les dues concentracions han coincidit a la cantonada del carrer Gimbernat de Cambrils. Segons els Avis i Àvies per la Llibertat de Cambrils, fa cosa de mes i mig que els unionistes s'hi troben i els increpen.
Nova coincidència entre manifestacions independentistes i unionistes a Cambrils

Imatges: @CDR_Cambrils

Avui a la manifestació dels avis i àvies per la llibertat de Cambrils ha gaudit de la presència de @vox_es, els GdR i els tabernicoles. Amb la inestimable ajuda de @antena3com i @EFEnoticias #NoPassaran@Reusantifa @PlataformaTgn @avisiaviesreus @AvisxRepublica pic.twitter.com/A7zAIWRRYA

— CDR Cambrils #ElPoderDelPoble (@cdr_cambrils) 22 d’agost de 2018

Com cada dimecres els Avis i Àvies per la Llibertat de Cambrils s'han reunit a la plaça de la Vila per celebrar la seva habitual concentració per demanar la llibertat dels presos polítics. En aquesta ocasió, la seva manifestació ha coincidit amb una contra-convocatòria d'un grup unionista que s'ha trobat a la cantonada del carrer Gimbernat. Aquest cop, el grup era una mica més nombrós que la setmana passada, arribant fins a una vintena de persones. Tot i l'intercanvi de càntics i consignes, no hi va haver incidents remarcables.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Notícies relacionades