Back to top

Crema de fotos del rei al Mercadal

Unes 300 persones cremen fotos del rei Felip VI a la plaça del Mercadal en contra de la presència a Barcelona del monarca. L’acció ha vingut acompanyada de crits contra la família reial.
cremen fotos rei reus

Convocats pels CDR’s i diverses entitats sobiranistes, unes 300 persones s’han concentrat aquest dilluns al vespre a la plaça del Mercadal de Reus per protestar contra la presència de Felip VI a Barcelona. 

Després de la lectura d’un manifest, alguns dels presents han cremat fotografies del monarca, així com de la resta de representants de la família reial espanyola.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Canal Reus (@canalreus) on

S’han fet diverses fogueres de petites dimensions, on els manifestants anaven llençant les fotografies que portaven impreses. Tot plegat sota una eixordadora pitada i amb diversos dispositius mòbils reproduint el so de les cassolades per tota la plaça. 

Assemblea oberta 

Abans, els mateixos col·lectius havien convocat una nova reunió oberta a la ciutadania per continuar organitzant accions de protesta després de la sentència contra els líders del procés. 

En aquesta ocasió, la manifestació s’ha limitat exclusivament a la protesta al Mercadal, així com en d’altres ocasions, s’havia acabat amb protestes davant la comissaria de la Policia Nacional o els jutjats de Reus.

Notícies relacionades