Back to top

Cristian Rodríguez no té clar el seu futur

El davanter del Reus Deportiu Miró encara no ha renovat el contracte que el continuaria vinculant a l'entitat roig-i-negra la temporada vinent. El portuguès Tiago Rafael, tampoc.
Cristian Rodríguez en la prèvia del Reus Deportiu Miró - CP Alcobendas

El Reus Deportiu Miró visita aquest cap de setmana la pista del Club Patín Alcobendas, un rival que es juga la permanència a l'OK Lliga en aquestes quatre jornades que resten de competició. El calendari esportiu no afavoreix els interessos roig-i-negres en aquest tram final de temporada, ja que si bé el Reus s'ha d'enfrontar encara al líder, el totpoderós Barça, i al segon classificat, el Liceo, el Noia, que és tercer, té quatre duels, a priori, poc complicats davant conjunts de la part baixa de la taula classificatòria.

Donar guerra fins a enxampar els gallecs, que es troben a cinc punts, continua sent el repte de la temporada. Són temps també de negociacions, on s'acaben de polir les plantilles que militaran l'any vinent a la nova temporada d'OK Lliga 2019-2020. Cristian Rodríguez encara no ha renovat, i sembla que el davanter no ha arribat a cap acord ferm encara amb el Reus Deportiu. A l'espera també del comunicat oficial que confirmi la vinculació un any més de Tiago Rafael amb l'hoquei reusenc. El jugador portuguès ja hauria explicat als seus companys de vestuari que renova.

Facin el que facin en un futur, tots dos tindran el repte de guanyar aquest dissabte 4 de maig a Alcobendas en un matx que s'iniciarà a les 16:30 h.