Crònica CF Reus Deportiu - Olot

El CF Reus Deportiu ha guanyat l’Olot per 3 gols a 1 aquesta tarda al Estadi Municipal. Una victòria que apropa el conjunt d’Emili Vicente a la permància. En el minut 12 de joc, Figueiredo obria el marcador per als roig-i-negres amb una rematada de cap al segon pal després del xut de córner de Ramon Folch. L’Olot ha aconseguit l’empat al 35’ de la mà de Xavi Muñoz quan ha xutat una bona pilota que li ha deixat David López al punt de penal. El jugador ha batut el porter local, Èdgar Badia, que avui ha jugat de titular. Només set minuts després els reusencs s’han tornat a avançar amb un gol del pitxitxi de equip, Àlex López, gràcies a l’assistència de Jorge Gimnénez, que a la segona part ha hagut d’abandonat el terreny de joc lesionat. Amb el 2 a 1 s’ha arribat al descans.

A la represa el quadre visitant ha imposat el seu joc i les ocasions, especialment a partir del minut 60, quan l’àrbitre ha expulsat el defensa Enric Socías per un cop de colze a un rival i Vicente s’ha vist obligat a endarrerir l’equip. L’Olot ha buscat amb insistència l’empat però ha estat el Reus qui, en l’única ocasió clara de la segona part i ja en temps de descompte, ha aconseguit el 3 a 1 amb una altra diana del golejador Àlex López.

El Reus ha sumat els 3 punts i es situa a l’onzena posició. El proper diumenge visitarà el Camp del Badalona amb les possibles baixes de Jorge Giménez i Quesada per lesió i la sanció de Socías.